null

Aniversăm împreună ziua numelui tău!

Aniversăm împreună ziua numelui tău!

Aniversează-ți ziua numelui!

În perioada 13-15 august 2022, persoanele fizice care poarta numele de „Maria/Marian” sau derivate ale acestora și care efectuează cumpărături din magazinele Artsani Ploiești sau Bușteni de minim 500 lei/achizitie vor fi premiate de către Artsani cu 50 de puncte de fidelitate, in valoare de 50 lei cu TVA/fiecare premiu.

Premiile câștigate se acordă sub formă de Puncte de Fidelitate care se vor încărca pe Cardul de Fidelitate Artsani.

Premiile câștigate, vor putea fi utilizate la achiziții de produse efectuate din magazinele Artsani Ploiești și Bușteni începând cu ziua 31 de la data achiziției până la data de 28 februarie 2023.

Premiul câștigat va fi acordat pe loc, prin încărcarea Cardului de Fidelitate cu punctele în valoare menționată pentru fiecare premiu.

Pentru Clientii care nu posedă Card de Fidelitate, Artsani va emite pe loc Card de Fidelitate nominal, încărcat cu punctele de fidelitate cu valoarea menționată.

Cardul de Fidelitate va fi eliberat și folosit în conformitate cu prevederile Regulamentului Oficial al Programului de Fidelitate Artsani.

Premiile câștigate nu pot fi înlocuite cu alte obiecte și nici nu se poate acordă contravaloarea lor în bani. În cazul refuzului vreunui câștigător de a primi premiul oferit de Organizator, în condițiile descrise in prezentul Regulament, acesta nu va primi nicio compensație/despăgubire din partea Organizatorului

Află toate detaliile campaniei în Regulamentul Oficial.

16.10.2023 Postat de Artsani

Postări Recente

Nu ratați ofertele