null

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII – COMENZI ONLINE

 

CAP.I GENERALITATI

                     ARTSANI COM SRL , cu sediul social in Loc. Ploiesti, Str. Ghe Doja, Nr.236, Jud. Prahova, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Prahova sub nr. J29/328/2002, avand Cod de Identificare 14528066, ofera clientilor sai posibilitatea ca, accesand site-ului www.artsani.ro sa rezerve produse in magazin sau aceastea sa fie livrate la domiciliu sau o alta adresa comunicata prin intermediul comenzilor online.

                       Serviciul comenzi online este oferit clientilor prin accesarea site-ului si presupune un sistem de vanzare organizat de catre Artsani , utilizand tehnica de comunicatie la distanta cuprinsa in magazinul online.

                       Serviciul comenzi online presupune implicarea vanzatorului si consumatorului/cumparatorului intr-un contract la distanta.

                         Contractul la distanta reprezinta contractual incheiat intre profesionistul Artsani si consumatorul client in cadrul unui sistem de vanzari la distanta organizat de Artsani, fara prezenta fizica a partilor, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta , pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.

                       Primirea mesajului de confirmare a comenzii reprezinta momentul incheierii contractului la distanta cu persoana fizica, respectiv contractul de vanzare-cumparare cu persoana juridica.

                       Contractul la distanta incheiat intre Artsani si client se completeaza cu prevederile legale ale OUGnr.34 /2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic si Legea nr.363/2007 privind combaterea practicilor incorecte.

                     Plasarea comenzilor prin serviciul comenzi online se poate realiza doar prin accsarea site-ului www.artsani.ro .

                     In functie de caracteristicile fiecarui produs, pot exista si articole care nu sunt cuprinse in acest serviciu sau sunt furnizate numai pe baza de comanda.

                     Va rugam sa aveti in vedere faptul ca, timpul procesarii unei comenzi prin intermediul serviciului online, conditionarea procesului de confirmare a comenzii si limita stocurilor produselor aflate in oferta/promotie/reduceri/oferte speciale nu garanteaza faptul ca veti achizitiona produsele la preturile indicate.

De asemenea, in perioadele de reduceri/oferte speciale sau campanii promotionale ste posibil ca serviciul comenzi online sa nu fie disponibil.

                       Pentru a semnala orice disfunctionalitate/eroare/neplacere, Artsani pune la dispozitie adresa de e-mail suportclientionline@artsani.ro.

                     Artsani este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului online, asupra marcii , designului , imaginilor , specificatiilor tehnice si functionalitatea site-ului.

                         Informatiile prevazute in acest document vor fi raportate la toate documentele disponibile pe site-ul www.artsani.ro cu continut caracteristic , precum Termeni si Conditii, Politica de Confidentialitate, Politia ce cookies, Politica de Retur etc.

 

 

CAP.II DEFINITII

VANZATOR- ARTSANI COM SRL cu sediul social in Loc. Ploiesti, Str. Ghe Doja, Nr.236, Jud. Prahova, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Prahova sub nr. J29/328/2002, avand Cod de Identificare 14528066, E-mail: suportclientionline@artsani.ro.

 

CUMPARATOR/CLIENT- orice persoana fizica sau juridica care plaseaza o comanda prin utilizarea magazinului online www.artsani.ro si care a acceptat termenii si conditiile prevazute in prezentul contract la distanta.

 

CUMPARATOR /CLIENT NOU – client care intentioneaza sa achizitioneze produse comercializate de Artsani pentru prima data si a carui comanda va fi confirmata prin contactarea telefonica de catre reprezentantii comenzi online Artsani.

 

UTILIZATOR/VIZITATOR- orice persoana care acceseaza site-ul www.artsani.ro

 

MAGAZIN ONLINE ARTSANI- domeniul www.artsani.ro continue pagini web apartinand Artsani , prin care cumparatorul ia la cunostinta de produsele comercializate de Artsani, cu mai multe statusuri ( oferta/reducere/comanda speciala/in stoc/epuizat etc).

 

COMANDA ONLINE- modalitate de comunicare online prin care cumparatorul lanseaza intentia de a cumpara produse comercializate de vanzator si este de acord sa la plateasca iar vanzatorul urmeaza sa le livreze si sa le predea cumparatorului.

 

COMANDA CONFIRMATA- comanda efectuata online de catre un cumparator prin accesarea magazinului online Artsani ale carei detalii au fost validate alaturi de datele de identificare ale cumparatorului, prin contactarea de catre reprezentantii vanzari online Artsani.

 

CAP.III PRODUSE

 

                             Prin magazinul online, Artsani ofera spre vanzare o gama variata de produse si servicii, continutul publicat fiind orientativ si cuprinzand informatii profesionale, astfel incat comanda online sa fie finalizata in cele mai bune conditii.

Documentatia tehnica si caracteristicile produselor sunt prezentate conform datelor transmise de catre furnizori si /sau producatori iar Artsani realizeaza suportul tehnic pentru comunicarea lor.

                             Produsele sunt afisate in magazinul online prin imagini.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare, produsele efectiv comandate putand diferi sub anumite aspecte ( ex. nuanta de culoare, calibru etc.) fata de cel real al acestora, in functie de mai multi factori precum lotul de producer sau alti factori.

                               Preturile produselor sunt exprimate in lei (RON). Pretul produselor electronice contine taxa de timbru care este afisata.

Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii, cu exceptiile prevazute la Cap.I.

Preturile produselor sunt actualizate zilnic.

 

CAP.IV PROMOTII/OFERTE/CAMPANII/REDUCERI/ FACILITATI

 

                             Promotiile/ofertele/campaniile/reducerile sunt valabile pentru perioada specificata in magazinul online.

De asemenea, acestea sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

                             Reiteram faptul ca lansarea unei comenzi asupra unor produse aflate in promotie/oferta/campanie/reducere nu garanteaza achizitia la pretul afisat , avand in vedre derularea procesului de confirmare a comenzii si limita stocurilor a acestor produse.

                               Unele facilitati acordate clientilor in magazinul online Artsani ( ex. modalitati de plata si livrare), pot fi conditionate de conditii care tin de stoc, metode specific de livrare, calitate client ( client nou sau avand deja cont etc.).

 

CAP.V OBLIGATII SI DREPTURI VANZATOR

 

                                 Artsani realizeaza toate activitatile necesare si in mod constant pentru a transmite informatii cat mai exacte , corecte si relevante privind produsele oferite spre vanzare.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anunta clientul asupra unei erori in eventualitatea producerii acesteia si de a anula comanda, daca livrarea nu s-a realizat.

                               Artsani va contacta persoana clientului prin e-mail sau telefonic in vederea derularii contractului la distanta in bune conditii,in baza informatiilor furnizate de client prin completarea datelor de identificare si contact prin interactiunea cu magazinul Artsani. Contactarea se va realiza numai pentru a solicita informatii legate de ducerea la bun sfarsit a procesului de Coanda online.

De asemenea, Artsani poate contacta clientul vizitator al magazinului online, daca acesta solicita informatii exprese,de orice natura, asupra produselor si serviciilor Artsani si numai daca a completat datele de identificare si de contact in urma navigarii pe site.

                             Artsani poate modifica/completa informatiile din magazinul online fara a anunta consumatorii in prealabil.

                           Clientii/vizitatorii pot comunica cu Artsani in magazinul online prin completarea formularului de contact disponibil , prin intermediul adresei de e-mail suportclientionline@artsani.ro si/sau telefonic la numarul de telefon 0244/516464.

 

 

CAP.VI INTERVALUL ORAR COMENZI ONLINE

 

                           Comenzile se lanseaza oricand , insa procesarea acestora se realizeaza zilnic in intervalul orar 8.00-17.00.

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica, sarbatori legale , evenimente interne Artsani ( ex. inventar) vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

In cazul lansarii comenzii de catre un client nou, Artsani isi rezerva dreptul de a procesa comanda numai dupa confirmarea telefonica sau prin e-mail de catre acesta.

 

CAP.VII DERULAREA PROCESULUI DE COMANDA ONLINE

 

                               Pot beneficia de serviciul Comenzi online atat clientii care si-au create un cont cat si cei care nu au un astfel de cont create in magazinul online Artsani.

Pentru incheierea cu success a procesului de comanda online, clientul isi asuma ca toate datele de contact furnizate de acesta sunt corecte, adevarate si complete. Pot fi situatii incare, pentru finalizarea procesului, clientul sa fie contactat prin mijloacele de comunicare transmise , da catre un reprezentant vanzari Artsani.

Refuzul clientului de a-si exprima consimtamantul asupra termenilor si conditiilor echivaleaza ca refuzul acestuia de a utiliza serviciul online.

                                 In toate cazurile, O data lansata comanda in magazinul online Artsani, Clientul este de acord cu forma de comunicare intre el si vanzator ( electronica/telefon) , precum si cu modul de operare al vanzatorului.

                                 Artsani isi rezerva dreptul de a restrictiona accestul la anumite facilitati ale magazinului on line in vederea optimizarii procesului de comanda online, in conditiile in care clientul nu indeplineste anumite

                               Clientul va putea lansa o comanda online intrand in pagina web a magazinului online Artsani , din pagina de listare a unui produs sau pagina de listare produse, iar comanda va fi finalizata dupa agrearea termenilor si conditiilor si selectarea modalitatii de plata si livrare.

                               Modalitatea de plasare a unei comenzi pentru clientii care au deja un cont, poate fi vizualizata aici.

 

                                 Modalitatea de plasare a unei comenzi de catre clientii care nu au un cont, poate fi vizualizata aici.

 

                                 Produsele dorite vor fi plasate intr-un cos. Adaugarea in acest cos nu atrage si finalizarea comenzii si/sau rezervarea produselor in magazin a lor.

 

                                 In magazinul online Artsani , produsele sunt afisate cu un anumit status    ( disponibilitate), in functie de care produsele pot fi comandate online sau in magazinul fizic.

Mai multe detalii privind statusul produselor le gasiti aici.

 

                                 In cazul platilor efectuate electronic, Artsani nu poate fi raspunzator si nu va suporta niciun alt cost suportat de comparator , precum: comisioane de conversie valutara, commisioane de operare, sau alt fel de commission bancar. Clientul este deplin raspunzator pentru orice comision bancar iar litigiile dintre el si banca exced orice implicare Artsani.

                                 Artsani isi rezerva dreptul de a anula comanda daca:

-          Cardul/tranzactia nu a fost acceptata de banca

-          Plata efectuata prin OP nu a fost validate in…. zile lucratoare

-          Datele furnizate de client sunt eronat/incomplete

-          Livrarea cu mijloace de transport Artsani/curier nu a fost posibila ( ex. adresa indicate pentru livrare nu exista, clientul nu poate fi contactat etc.)

-          Daca pretul produsului este derizoriu

In cazul anularii comenzii, niciuna dintre parti nu va solicita /pretinde daune.

 

CAP. VIII DREPTUL LEGAL DE RETRAGERE

 

                                 Drept de retragere-reprezinta dreptul consumatorului (in sensul legislatiei protectiei consumatorului, respectiv orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor) de a se razgandi cu privire la produsele achizitionate in baza comenzilor online in termen de 14 zile, fara a fi nevoit sa isi justifice decizia de retragere.

Prin urmare, dreptul de retragere este aplicabil doar consumatorilor asa cum sunt definiti potrivit legislatiei romane in vigoare.

                               Comenzile online platite prin mijloace electronice cat si cele care au beneficiat de serviciul de livrare la domiciliu, inntra sub incidenta dreptului de retragere oferit de O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

                                 Aceasta presupune ca, daca nu sunteti multumit de achizitia pe care ati facut.o, aveti dreptul, in calitate de consumator, sa returnați produsul sau articolele în termen de 14 zile in magazinele Artsani, pe baza bonului si/sau facturii in original , fara a prezenta un motiv pentru retragere. 

                             Toate costurile aferente returnarii produsului achizitionat online cad in sarcina dvs., acestea putand varia in functie de tipul de livrare si prestatorul cu care doriti sa ne transmiteti produsele.

Perioada de retragere, in care consumatorul isi poate exercita dreptul de retragere, expira dupa 14 zile incepand:

 

-          din ziua la care intra consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de consumator, in posesia fizica a produselor, in cazul unui contract de vanzare cumparare

sau

-          de la ziua la care intra consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de catre consumator, in posesia fizica a ultimului produs, in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate printr-o singura comanda si livrate separat.


                      Restituirea sumelor provenite din serviciul de retur (contravaloarea produselor returnate si al costului de transport pentru livrare asociat acestora calculat conform prevederilor CAP.X ) se va face nu mai tarziu de 14  zile de la momentul primirii produselor returnate, rambursarea sumelor avand loc prin aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite pentru tranzactia intitiala.

Creditarea contului bancar depinde de politica de creditare a bancii emitente a clientului, politica ce poate genera intarzieri peste termenul legal, de pana la 30 zile. Artsani este exonerat de orice intarziere determinata de politica de creditare a bancii clientului.

                         Artsani nu va rambursa costurile suplimentare în cazul în care clientul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de noi (de exemplu: livrare programata).

 

Astfel restituirea va avea loc: 

1. Prin  restituire pe card,  in termen de 14 zile de la data confirmarii primirii produselor returnate, pentru plățile efectuate prin card bancar (în cazul solicitării returului la o dată ulterioară vânzării), inclusiv in cazul comenzilor online cu plata in rate.
                   In caz de retur a unor produse pentru care clientul a optat achiziționarea acestora prin intermediul unor servicii de finanțare (puse la dispoziție de colaboratori Artsani), cu plata în rate, contravaloarea produselor achiziționate  se va realiza prin rambursarea prețului de achiziție.Aceasta modalitatea de rambursare nu presupune, in niciun caz, modificarea conditiilor contractuale dintre client si institutia de credit.

2. Pentru sumele platite in numerar in magazine sau numerar la curier, operatorul magazinului va opera rambursarea in baza dovezii achizitiei produsului   (originalul sau o copie tipărită a bonului fiscal pentru elementul achiziționat). 

 

Sunt exceptate de la dreptul legal de retragere ( OUG nr.34/2014):

- furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar

(de ex. produsele nu au beneficiat de un alt serviciu cum ar fi:Mixare vopsele, perdele, debitare,etc.);
- furnizarea de produse care sunt susceptibile de a se deteriora sau expira rapid (de ex. plantele sau produsele perisabile, precum si cele cu termenul de valabilitate expirat);
- furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena şi care au fost desigilate de consumator (aici pot intra de exemplu obiecte sanitare, lavoare, chiuvete, salopete, manusi, echipamente de protectie, articole utilizate racordate la gaz sau care lucreaza cu foc deschis)
- furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente

-extensii de garantii

- consumabile ( acumulatori, baterii, cartuse etc)

- daca au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel , vor fi acceptate la retur doar daca unul singur a fost desigilat

 

                   Va rugam sa consultati Politica de Retur Online Artsani, disponibila pe site.


Obligaţiile consumatorului în cazul retragerii 

 

-  va returna produsele in magazinele Artsani, fiind responsabil de costurile generate de returnarea produselor;

- este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor. 

                 Clientul este responsabil doar pentru diminuarea valorii bunurilor rezultata din manipulari altele decat cele pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii bunurilor iar exercitarea dreptului de retragere dupa utilizarea produselor dupa o perioada care depaseste limita necesara stabilirii naturii, caracteristicilor si modului de functionare determina raspunderea clientului pentru diminuarea valorii bunului.

                 Bunurile a caror valoare a fost diminuata ( prin zgarieturi, fisuri,indoituri,pete etc) vor fi acceptate la retur numai dup ace vor fi aduse la conformitate , costurile aducerii la conformitate fiind suportate de client.

Diminiuarea se aplica intre 10%-90%din valoarea initiala a produsului.

 

 

Pentru mai multe detalii privind exceptiile la retur, accesati pagina Politica de Retur Artsani.

 

 

Model formular de retur:

 

- Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de email ale profesionistului]:

- Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse:

- Comandate la data/primite la data: 

- Numele consumatorului:

- Adresa consumatorului:

- Semnătura consumatorului:

- Data

Prezentul Formular este prezentat cu titlu de recomandare, completarea acestuia nereprezentand o obligatie pentru consumator, acesta avand posibilitatea exprimarii dreptului de retragere in orice magazin Artsani, in termenul prevazut de lege.

 

CAP. IX FACTURAREA SI DOCUMENTELE INSOTITOARE LIVRARII

                       In baza informatiilor detinute si transmise de comparator, Artsani va emite factura fiscala pentru produsele achizitionate, potrivit legislatiei fiscale in vigoare.

                     Livrarea se va efectua fiind insotita de factura fiscale si documentatia transmisa de furnizor ( certificate de garantie, certificat de calitate, declarative de conformitate, instructiuni de montaj si folosire etc.).

                     Conform legislatiei fiscale, factura fiscala va fi intocmita prin completare cu datele de identificare solicitate si comunicate de comparator. Prin urmare, Artsani va solicita clientului doar datele confidentiale necesare intocmirii documentelor fiscale , a documentelor de livare sau a incheierii procesului de comanda online.

In acest sens, Clientul are obligatia de a actualiza informatiile personale in contul sau.

Toate documentele emise vor insoti coletul/bunurile livrate.

 

CAP.X LIVRAREA COMENZII

 

                       Livrarea produselor cumparate se va realiza astfel:

 

-          Mijloacele de transport Artsani

-          Companii de curierat agreate de Artsani

-          Sistem rezervare in magazin

 

  1. Livrarea cu mijloace de transport Artsani

 

                     Livrarea se va realiza in functie de optiunea clientului la momentul plasarii comenzii in magazinul online.

                       Pentru livrarea la domiciliu cu mijloacele de transport Artsani , clientul va achita plata costurilor aferente transportului marfii. Aceste costuri sunt calculate in momentul selectarii metodei de livrare si conform regulilor stabilite in Politica de Transport Artsani.

                       Detaliile privind livrarea produselor cu mijloacele de transport Artsani, le regasiti aici.

 

  1. Livrarea prin companii de curierat

 

                     Cumparatorul poate opta pentru aceasta metoda de livrare la momentul selectarii tipului de livrare si daca aceasta optiune este valabila , in functie de tipul produsului.

                     Dupa plasarea comenzii online, clientul va fi contactat de reprezentantii vanzari online Artsani pentru confirmarea comenzii, a detaliilor de livrare si a datei acesteia

                       Cumparatorul va primi pe e-mail numarul de AWB astfel incat sa poata urmari stadiul livrarii.

                       Serviciul de livrare prin curier implica pentru cumparator costurile aferente transportului marfii.          

        

  1. Sistem rezervare in magazin

                       Comenzile aferente acestui sistem nu mai pot fi modificate dupa confirmarea comenzii.

                     Dupa confirmarea unei comenzi, cumparatorul poate plasa altele dar Artsani nu va avea obligatia de a facilita toate comenzile in acelasi timp. Fiecare comanda va fi tratata individual, in conditiile si termenii prevazuti in prezentul document.

 

                   Termenele pentru ridicarea produselor din magazinul Artsani pentru comenzile online sunt:

-          Pentru comenzile care se vor plati in magazine : 2 zile, dupa termenul selectat de client in momentul plasarii comenzii online

-          Pentru comenzile platite prin card bancar: 2 zile, dupa primirea prin e-mail/sms a confirmarii comenzii.

                   Ridicarea comenzii se va face in ziua si la ora stabilite. Neprezentarea clientului determina alocarea produselor unui alt client si anularea comenzii. De asemenea, in cazul in care, in decursul unui an, un client are maim ult de 5(cinci) comenzi neridicate, Artsani este in drept sa ii refuze aceasta facilitate.

                   In toate modalitatile de livrare, cumparatorul este obligat sa verifice produsele livrate si calitatea lor.

                   Produsele achizitionate prin optiunea rezerva si ridica din magazine si platite in magazine vor respecta regulile privind Politica Generala de Retur Artsani.

                   Cumparatorul va intra in propr ietatea produselor dupa semnarea documentelor de livrare si efectuarea platii( daca nu a fost realizata in prealabil efectuata prin mijloace electronice de plata) catre curierat sau personalul Artsani.

                   In vederea evitarii refuzului coletelor deteriorate si pentru verificarea integritatii produselor si accesoriilor, recomandam ca returul sa se faca cu posibilitatea verificarii coletului la receptie.

                   In situatia in care coletul prezinta suspiciunea deteriorarii si nu poate fi verificat in prezenta agentului de curierat (in lipsa optiunii de verificare colet) avesta va fi returnat, urmand a fi recuperat de la domiciliul clientului pe costul operatorului, ulterior va fi incheiat procesul de constatare in prezenta agentului de livrare.

                   Pentru a solicita eventualele despagubiri de la firma de curierat puteti verificati integritatea produsului returnat in prezenta agentului de curierat si va recomandam sa solicitati incheierea unui proces verbal de constatare.

 

                     Dreptul de garantie asupra produselor poate fi exercitat de cumparator in conditiile OUG nr. 140/2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vânzare de bunuri.

 

CAP.XI RISCURI SI RESPONSABILITATI

 

                   Vanzatorul este responsabil pentru ambalarea in bune conditii a produselor achizitionate.

                   Riscul pieirii bunului se transfera la comparator la momentul predarii efective a bunurilor.

                   Artsani nu este raspunzator pentru nicio pierdere causata de folosirea serviciului online. Prin urmare, Artsani nu ofera nicio garantie ca vor fi indeplinite cerinte;e/exigentele clientului iar procesarea nu se va realiza fara erori.

                   Detalii cu privire la limitarea raspunderii aplicabile in folosirea site-ului regasiti aici.

 

CAP. XIIUTILIZAREA COOKIE-URILOR

 

                     Site-ul www.artsani.ro conține cookie-uri. Cookie-urile fac pagina de internet eficientă prin reținerea anumitor preferințe ale dumneavoastră, precum magazinul selectat, produsele vizualizate/ adăugate in cos, etc. Cookie-urile nu au menirea să cauzeze daune dispozitivului dumneavoastră. Cookie-urile asigură, printre altele, optimizarea experienței de navigare pe site-ul bricodepot.ro, iar în cazul în care optati pentru dezactivarea utilizării anumitor cookie-uri este posibil să nu beneficiați de o experiență de utilizare la potențialul maxim, iar anumite funcții ale site-ului artsani.ro ar putea deveni indisponibile.

Artsani nu își asumă responsabilitatea pentru potențialele disfuncționalități cauzate de împiedicarea instalării de cookie-uri.

Detalierea politicii de cookie-uri folosite de site-ul artsani.ro poate fi regăsită în politica de cookie-uri disponibilă aici.

 

CAP. XIII PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

                 Artsani ia toate masurile necesare pentru a mentine securitatea datelor cu caracter personal care sunt procesate prin serviciul online.

                 Detalii mai multe cu privire la modul de gestionare al datelor cu caracter personal, al drepturile pe care le aveți în legătură cu modul în care noi procesăm respectivele date, modul în care vă puteți exercita aceste drepturi, precum și alte informații relevante pe această temă pot fi găsite prin accesare următorului link: artsani.ro/GDPR.ro.

 

CAP.XIV FORTA MAJORA

 

                 Forța majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului parților si care nu poate fi evitat. Nimeni nu poate fi răspunzător pentru neexecutarea obligațiilor sale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzător, total sau parțial este datorata unui eveniment de forța majora.

 

CAP.XV LEGEA APLICABILĂ – JURISDICȚIA

 

                 Prezentele condiții sunt supuse legii romane. Eventualele litigii apărute intre Artsani si cumparator se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente .

 

 

TERMENI SI CONDITII UTILIZARE SITE ARTSANI

 

             Va ducem la cunostinta ca, prin folosire site-ului www.artsani.ro sunteti de acord in totalitate cu termenii si conditiile care sunt prevazute in prezentul document.

De asemenea, sunteti de acord ca utilizarea site-ului sa se realizeze pe propria dumneavoastra raspundere.

           Va rugam sa parcurgeti informatiile continute de acest document prin raportare a alte documente disponibile pe site-ul www.artsani.ro care contin prevederi cu caracter punctual ex.: Politica de Confidentialitate, Politica Cookies etc.

 

DREPT DE PROPRIETATE INTELECTUALA

 

           Intregul continut al site-ului www.artsani.ro incluzand, dar fara a se limita la texte, denumiri, insemne grafice, unite, produse, servicii, date, materiale,marci sunt protejate de legile ce reglementeaza drepturile de autor, marci si proprietate intelectuala si sunt proprietatea Artsani si nu pot fi folosite si/sau preluate decat cu acordul proprietarului.

           Este interzisa descarcarea,transmiterea,copierea,modificarea, reproducerea continutului site-ului cu exceptia cazului in care Artsani isi da acordul in acest sens si in conditiile si pentru perioada prevazuta intr-un eventual acord incheiat intre parti.

           Vizitatorii site-ului Artsani pot copia informatii de pe site ins afara a le modifica sau elimina si numai in scop de informare in calitate de Client.

           Folosirea de catre Client a continutului site-ului il obliga pe acesta la acceptarea si respectarea conditiilor si a termenilor acestuia. Dreptul de a folosi site-ul nu poate fi cesionat catre alte persoane.

 

LIMITAREA RASPUNDERII

 

          Prin utilizarea site-ului Artsani , utilizatorul intelege si accepta ca il acceseaza si foloseste produsele sau serviciile oferite prin intermediul acestuia pe propria raspundere si risc si nu poate atrage raspunderea Artsani pentru orice fel de prejudiciu suferit ca urmare a accesarii de link-uri si/sau prin folosirea serviciilor puse la dispozitie pe pagina web.

           Artsani nu este responsabil pentru nicio pierdere , cost, cheltuiala de orice natura care care poate fi generate ca urmare a accesarii sau navigarii pe site sau prin descarcarile de date ( imagini, video-uri etc.)

           Datele, informatiile si materialele site-ului sunt furnizate in mod gratuit. Desi Artsani depune toate eforturile pentru a le mentine cat mai complete si functionale, site-ul poate continue erori pentru care acesta nu poate fi responsabil. De asemenea Artsani nu poate fi responsabil pentru orice dauna sau prejudiciu rezultata ca urmare a unei defectiuni, erori , intarziere in functionare a site-ului , de orice natura.

             Utilizatorul este responsabil pentru mentinerea datelor de log-are si pentru asigurarea confidentialitatii user-ului si parolei pe care le va folosi in mod responsabil pentru facilitatile puse la dispozitie in contul sau sau pentru gestionarea comenzilor.

             Utilizatorul nu va transfera sau partaja parole sau informatii ale contului sau catre persoane terte.

             Va rugam sa aveti in vedere ca produsele afisate sunt cu titlu de prezentare, in acest sens produsele achiztionate putand diferi fizic sub aspectul unor anumite caracteristici cum ar fi : nuanta, calibru, textura, aspect etc.

             Orice dauna rezultata din pierderea sau utilizarea produsului/produselor dupa efectuarea livrarii este suportata exclusiv de Client , Artsani neputand fi facut raspunzator pentru aceasta. In acest caz, va fi acordata totusi garantia legala si/sau comerciala .

           Termenii si Conditiile site-ului sunt acceptate in mod neechivoc de catre Client/Vizitator prin accesarea site-ului si plasarea comenzii.

           Artsani poate modifica, adapta sau schimba soft-ul site-ului, interfata designul, caracteristicile serviciului si orice alt aspect al aplicatiei , total sua partial, fara a notifica in prealabil utilizatorii/vizitatorii.

           Artsani isi rezerva dreptul de a intrerupe unilateral accesul la site ( partial/total, total/definitiv) in orice moment, cu notificarea prealabila a utilizatorilor si nu va raspunde pentru lipsa de functionare/functionarea neconforma/informatii neconforme prezentate pe site nici fata de utilizatori , nici fata de terti.

Nu ratați ofertele