null

Cum produci GRATIS apă caldă, oriunde.

Cum produci GRATIS apă caldă, oriunde.

Toți putem produce GRATIS* apă caldă oriunde, cu condiția să cumpărăm și să montăm corect un panou solar nepresurizat pentru producerea apei calde. (*scăzând costul de achiziție și montaj al panoului)

Panourile solare nepresurizate reprezintă soluția cea mai eficientă dar și cea mai accesibilă care există în acest moment.

Ele se pot monta atât pe acoperiș, cât și pe sol. Trebuie ținut cont de orientarea panourilor pentru ca acestea să capteze lumina (radiația) solară cât mai mult timp.

Durata medie de viață a unui astfel de panou depășește lejer 15 ani, iar costurile de întreținere sunt aproape inexistente. Există și situații în care un tub vidat se fisurează și necesită înlocuire, dar costul unui astfel de tub sunt în acest moment undeva în jurul valorii de 90 de lei.

Dacă ar fi să comparăm panourile solare nepresurizate cu cele presurizate, putem menționa:

  • prețul de achiziție al panoului nepresurizat este undeva la jumătate din cel al panoului presurizat
  • montaj mai rapid al panoului nepresurizat
  • panoul presurizat poate funcționa tot timpul anului

De la Artsani puteți achiziționa atât panouri solare presurizate cât și nepresurizate, în funcție de necesități.

Pentru că știm cât de mult contează un produs de calitate superioară. panourile solare comercializate la Artsani sunt din inox și au boilere de diferite capacități (120L, 150L, 180L). Un panou solar cu boiler de 150 litri, este recomandat unei familii formată din 4 membri.

Nu uitați că la Artsani, consilierii noștri vă ajută la fiecare pas, și vă oferă toate informațiile tehnice de care aveți nevoie pentru a lua o decizie optimă.

16.10.2023 Postat de Artsani

Postări Recente

Nu ratați ofertele