null

Transport la domiciliu

 transport-la-domiciliu-artsani-livrare-marfa.jpg

TRANSPORT LA DOMICILIU

 Citește Politicile de Transport pentru a afla toate detaliile.

 transport-aprilie-2024-01.jpg

 

Dorim să îți facem experiența de cumpărături cât mai comodă și accesibilă posibil, așa că ne-am gândit să îți oferim serviciul de transport la domiciliu GRATUIT în Ploiești pentru achiziții de minimum 800 lei!
Indiferent dacă achiziționezi mobilă nouă, echipamente electrocasnice, nu trebuie să îți faci griji pentru transport.
Echipa noastră se va ocupa de livrarea coletului direct la tine acasă.
Astfel, poți să te bucuri de produsele dorite fără a fi nevoit să te ocupi de logistica transportului.
Este modul nostru de a te răsplăti pentru fidelitatea ta și pentru a ne asigura că experiența ta de cumpărături este cât mai plăcută și convenabilă posibil.
Pentru mai multe informații sau pentru a profita de oferta noastră, nu ezita să consulți politica de transport sau să vizitezi magazinele noastre.

 • Costurile și politica de transport pentru produsele comandate online sunt disponibile aici sau în magazinele noastre la departamentele Info Clienți.
 • Politica generală de transport pentru produsele achiziționate fizic în magazine, este disponibilă aici

▪ Livrarea Standard NU se aplică GRATUIT pentru materialele de construcții (produse grele/voluminoase).
Următoarele articole au întodeauna livrarea contra cost: ciment, var hidratat, tencuieli, cărămidă, BCA, pavaj, borduri, bolțari, plasă sudată, polistiren, oțel beton, fier fasonat.

tarife-transport.jpg

 

Serviciul de transport la domiciliu vă este pus la dispoziţie din dorinţa de a elimina efortul dumneavoastră de a transporta materialele cumparate din magazinul nostru. Serviciul de transport la domiciliu este asigurat cu respectarea următoarelor reguli:

 • Nu se vor transporta produse de dimensiuni reduse, fragile (ex: oglinzi simple, lampadare cu abajur din sticla, becuri) sau substanţe inflamabile (ex: diluant) care pot fi transportate de către client, indiferent de valoarea lor.
 • Transportul la domiciliu se va efectua în funcţie de disponibilitatea maşinilor într-un interval de 0-72 ore.
 • La preluarea produselor de la client în vederea transportului la domiciliu înainte de încheierea procesului verbal, dispecerul de optimizare transport va reţine pentru transport doar produsele care întrunesc condiţiile de mai sus.
 • Transportul este asigurat până în zonele în care autovehiculele pot avea acces în condiţii de siguranţă.
 • Transportul produselor de la maşină în/la/până la locuinţa cumpărătorului NU este obligaţia conducătorului auto.
 • Transportul de la maşină în/la domiciliu clientului rămâne în responsabilitatea Clientului. Clientul trebuie să se asigure că are cu cine să descarce şi să transporte marfa în curte/casa/apartament.
 • În situaţia în care la numerele de telefon lăsate de dumneavoastră nu răspunde nimeni, întreaga răspundere pentru neplăcerile cauzate de întârzieri, aparţine clientului, Artsani își rezervă dreptul de a reprograma transportul.
 • Nu ne asumăm răspunderea pentru întârzierile în livrarea mărfurilor cauzate de forţă majoră (inundaţii, căi de acces înzăpezite, impracticabile etc). În acest caz, transportul se va reprograma în funcţie de posibilităţile de transport.
 • Pentru livrare Standard, termenul de livrare este de 48 ore pentru zona Ploiești, A și B și de 3-5 zile lucratoare pentru zonele C,D,E. Pentru zonele F,G,H și İ termenul de livrare este de 3-7 zile lucrătoare.
 • Livrările cu mașinile de 3,5 tone și 7,5 tone cu trapă se fac în zilele de luni până vineri între orele 7:00-19:00 și sâmbăta între orele 8:00-17:00 (doar în județul Prahova).
 • Livrările cu automacara și tir se fac în zilele de luni până vineri între orele 8:00-17:00.
 • Livrarea Standard nu se aplică GRATUIT pentru materialele de construcții (produse grele/voluminoase). Următoarele articole au întodeauna livrarea contra cost: ciment, var hidratat, tencuieli, cărămidă, BCA, pavaj, borduri, bolțari, plasă sudată, polistiren, oțel beton, fier fasonat, OSB etc. 
 • În cazul unui retur pentru care se solicită transport, clientul are obligația de a achita taxa de transport aferentă zonei din care se preia marfa și tipului de mașină. Taxa de retur este egală cu taxa de livrare, dar nu se aplică condiția de valoare minimă și nu se aplică GRATUIT. 
 • Pentru toate livrările, clientul are obligația să asigure descărcarea și manipularea mărfii. Șoferul doar va ajuta la descărcarea mărfii.

 

 

 

 

 

 

Nu ratați ofertele