retur

Artsani, ofera clientilor posibilitatea de returnare a produselor achizitionate

Returul produsului/produselor se face in magazinele Artsani, in termen de 30 zile calendaristice de la data achizitionarii, cu respectarea obligatorie a condițiilor de retur prezentate mai jos.

Produsul/produsele care se vor returna, trebuie sa fie în ambalajul original și însoțite de factura fiscala și/sau bonul fiscal de achiziție, precum și de documentația aferentă (fișă tehnică, manual de utilizare etc.).

Artsani oferă clienților posibilitatea de a returna produsele achiziționate conform politicii interne și legislației aplicabile.

Artsani își rezervă dreptul de a refuza returul produselor în cazul neîndeplinirii cumulative a condițiilor de retur prezentate în continuare.

Condiții RETUR:

- Returul produselor este acceptat în termen de 30 de zile de la data achiziției, cu respectarea obligatorie a condițiilor de retur

- Prezentarea facturii fiscale/bon fiscal împreună cu documentele însoțitoare (certificat de garanție, instrucțiuni de folosire, avize etc.)

- Produsele nu au fost montate, folosite/utilizate, instalate

- Produsele nu fac parte din categoria celor care, prin natura lor, nu pot fi returnate (exemplu: îngrijire personală, cu excepția cazului în care sunt încă sigilate)

- Produsele sunt în stoc și din același lot

- Produsele sunt în termen de valabilitate (nu expiră în mai puțin de 10% din totalul zilelor cuprinse în perioada de valabilitate)

- Produsele reprezintă "comandă specială client"

- Produsele sunt prezentate împreună cu toate accesoriile (cablu, piese, telecomandă etc.)

- Produsele care au fost achiziționate în rate sau în baza bonurilor valorice

- Produsele care au beneficiat de alte servicii (fasonare, mixare, debitare, fracționare, malaxare etc.) nu se returnează și nu se înlocuiesc.

- Produsele vândute la metraj, din material textil și personalizate (draperii, perdele, rejansă, mochete, linoleum etc.)

- Acumulatori, becuri

- Produse Luminarc

Nu se acordă retur pentru produsele care prezintă urme de folosire, instalare, montaj, utilizare, degradare, zgârieturi, fisuri, ciobituri, șocuri mecanice sau electrice, uzură.

Mai multe detalii, obtineti in magazin.