null

Retur produse

retur.jpg 

RETUR PRODUSE ȘI PALEȚI

Artsani, oferă clienților posibilitatea de returnare a produselor achiziționate

 

Returul produsului/produselor se face în magazinele Artsani, cu respectarea obligatorie a condițiilor de retur prezentate mai jos.

 Artsani oferă clienților serviciul de returnare, dacă sunt îndeplinite toate condițiile prevăzute în politicile de retur. Există 2 politici de retur în conformitate cu legislația în vigoare, una pentru returul produselor comandate online și una pentru achizițiile efectuate fizic în magazine.

Artsani îți rezervă dreptul de a refuza returnarea produselor în cazul în care conditiile de retur prevăzute de prezenta politică nu sunt îndeplinite.
În toate cazurile returnării/înlocuirii produselor ca urmare a unor motive care nu sunt din culpă sau nu pot fi imputate firmei Artsani, costurile de returnare/înlocuire, vor fi suportate de către client.

POLITICI DE RETUR:

- Descoperă politica de retur pentru produsele comandate online. Clienții care doresc să efectueze returul produsului/lor comandate online, pot descărca și printa formularul de retur, care este disponibil aici.

- Politica de retur pentru produsele achiziționate fizic din magazine, este disponibilă aici.

- Condițiile de returnare a paleților sunt disponibile aici.

Atenție!
Pentru lipsa de conformitate a produselor, așa cum este ea definită de lege, va opera “garanția legală” în condițiile prevăzute de Ordonanța de Urgență nr.140/2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vânzare de bunuri.

Nu ratați ofertele