despre noi

Totul pentru confortul tau!

​S.C. ARTSANI COM S.R.L. a fost înființată în martie 2002 și este, în acest moment, una din cele mai cunoscute societăți din Prahova, care activează în domeniul comercializării unei game foarte largi de produse ce cuprinde materiale sanitare, centrale termice, feronerie, electrice, metalo-chimice, gresie, faianță și materiale de construcții.

Începând cu anul 2003 s-a înființat o echipă de personal calificat pentru întocmirea și realizarea proiectelor cuprinzând instalații de apă, gaz și încălziri centrale.
În Aprilie 2015 am deschis cel de-al doilea magazin la Bușteni, Prahova, deoarece ne-am dorit să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri oferind soluții complete căt mai aproape de ei.
Din Septembrie 2016, S.C. Artsani Com S.R.L. a inaugurat una dintre cele mai mari secții de fasonare oțel beton din Sud-Estul României. Secția este echipată cu 6 mașini de fasonare ce asigură o cap​​​​acitate de producție de 100 000 Kg în 24 de ore.
De asemenea, un alt domeniu în continuă dezvoltare este realizarea de instalații de încălzire centrală, service centrale termice și verificări tehnice periodice pentru centrale termice.
O structură organizatorică flexibilă și profesionistă, abilități de management, personal motivat și de o înaltă calificare, stocurile de marfă, diversitatea și calitatea produselor, precum și serviciile de calitate, au plasat societatea noastră pe o poziție înaltă în topul societăților de profil.


S.C. ARTSANI COM S.R.L. își desfașoară activitatea pe o suprafață totală de 22.500 mp, din care suprafața folosită pentru vânzare este de 6.000 mp. De asemenea, spațiul pentru vânzare și depozitare este deservit de o parcare de 150 locuri.
Produsele sanitare și materialele de construcții constituie baza și totalizează un numar de aprox. 16.000 de repere din cele 35.000 existente în magazin, cuprinzând tot ceea ce înseamnă instalații de alimentare cu apă, gaz, rețele de canalizare, instalații încălziri centrale, centrale termice, fitinguri fontă, pexal, cupru, PEHD, PPR, robineți, ciment, gleturi, adezivi, nisip, fier beton, țeavă, plasă de sârmă, căramidă, etc..
Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor pieței s-a instituit un sistem variat de vânzare în rate; s-a investit în modernizarea spațiului destinat birourilor și depozitului; s-au achiziționat mașini noi pentru aprovizionarea și distribuția produselor (există un parc auto care cuprinde 70 de mașini și utilaje); s-au diversificat serviciile oferite; s-a investit în instruirea și perfecționarea angajaților astfel încât clienții să beneficieze de asistență și consiliere în alegerea produselor.

În prezent, societatea noastră și-a elaborat, implementat și certificat un Sistem de Management al Calității în conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2001.
Sistemul de Management al Calității aplicat în S.C. ARTSANI COM S.R.L. este bazat pe satisfacerea cerințelor standardului SR EN ISO 9001:2001 și urmărește atât satisfacerea cerințelor clienților, a cerintelor legale, a celor de reglementare, cât și îmbunătățirea continuă a calității serviciilor furnizate, în condiții de rentabilitate economică pentru firmă și de menținere a poziției pe piață.

De asemenea, pentru a presta servicii de calitate și a respecta cerințele legilor în vigoare, firma noastră a obținut și autorizațiile ISCIR pentru montaj/instalare, punere în funcțiune, service și verificarea tehnică periodică/autorizarea de funcționare, pentru centrale termice. Practic, prin dezvoltarea unei bune relații cu fiecare client, la fiecare nivel, ne identificăm și implicăm activ ca și un compartiment de asigurare a garanției și calității fiecărui produs, numai în acest fel putând lua în considerație, discuta și dezvolta în modul cel mai adecvat cerințele clientului.
Activitatea și realizările de până acum, reflectă faptul că S.C. ARTSANI COM S.R.L. a reușit prin operativitate și competență să se impună în domeniul în care activează, devenind un partener agreat atât de persoanele fizice cât și de majoritatea societăților mari, mijlocii și mici din jud.Prahova, jud.București, jud. Buzău și jud. Dâmbovița.